Is jouw proefmonster nog niet bezorgd?

Dat is vervelend! Maar geen zorgen, het kan soms even duren voordat het proefmonster in jouw brievenbus belandt. Hieronder lees je antwoorden op de veelgestelde vragen.

  • Wanneer heb ik het proefmonster in huis?

    Het duurt 2 tot 6 werkdagen voordat je het proefmonster in huis hebt, gerekend vanaf het moment van aanvragen. PostNL bezorgt brieven soms de volgende werkdag, maar de postbode mag er 5 werkdagen over doen (tot 4 werkdagen ná verzending).

  • Is er al eerder een proefmonster naar jouw adres verstuurd?

    Dan sturen we niet nóg een keer een proefmonster. We verzenden maximaal 1 proefmonster per huishouden. Dat controleren we op basis van het adres, ongeacht de naam en het e-mailadres dat gebruikt wordt.

  • Is het proefmonster naar het juiste adres verstuurd?

    In de bevestigingsmail na aanvraag staat het adres waar we het proefmonster naartoe gestuurd hebben. Klopt het adres dat je ingevuld hebt? Als het is misgegaan bij het invullen van het adres, laat het ons dan even weten.

  • Is er iets misgegaan bij de bezorging?

    Klopt het adres én is er nog niet eerder een proefmonster naar jouw adres gestuurd? Dan mag je er vanuit gaan dat we het proefmonster naar jou verstuurd hebben.

    Het duurt 2 tot 6 werkdagen voordat je het proefmonster in huis hebt, gerekend vanaf het moment van aanvragen. Is er op de 7e werkdag na aanvraag nog niets bezorgd? Dan is er misschien iets misgegaan bij de verzending door ons of de bezorging door PostNL.

    Als je op maandag het proefmonster aangevraagd hebt, dan kan het dus tot volgende week dinsdag duren voordat deze bezorgd wordt. Meestal gaat het sneller, maar tot die tijd zijn we genoodzaakt om af te wachten.

Heb je op de 7e werkdag na aanvragen nog niets ontvangen?

Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen